Vă salut din Brașov!

Cum am ajuns trainer Qigong?

Un moment de remember, o privire înapoi cu RECUNOȘTINȚĂ și RESPECT.

În anul 2012 am participat la o tabără de Qigong, la Sovata, susținută de Maestrul Lin Kai Ting. Am fost, am văzut și mi-a plăcut în mod deosebit. Venind acasă am dorit ca toți prietenii mei să cunoască această învățătură. S-au organizat săli de practică la Brașov.

 

Mulțumesc trainerilor Silvia Gabor (București), Anca și Eugen Boldea (Sibiu) care s-au deplasat la Brașov de 2 ori pe săptămână să ne învețe tehnicile Școlii QilinGong, să predea cursuri, timp de 3 ani când am avut și noi trainer local.

Am participat la cursurile susținute de Maestrul Lin Kai Ting, la taberele organizate la Sovata și la cursurile de Crăciun.

În 2018 tabăra de la Bansko a avut un impact deosebit și în luna noiembrie 2018 m-am înscris la examenul de trainer ce se desfășura la Panicel – Râșnov.

Mulțumesc Monicăi Onea! M-a văzut cam „în negură” și foarte ferm mi-a spus: “Nu te gândești la rezultat! Dai tot ce poți și faci ce știi mai bine!”. A fost un ajutor pe care îl primesc și acum ori de câte ori am nevoie.

Și așa a început provocarea:

Din noiembrie 2018 sunt trainer activ al Școlii QilinGong condusă de Maestrul Lin Kai Ting, adică susțin sală de practică și predau tehicile pentru care am fost acreditătă de Maestrul nostru.

Acesta a fost parcursul!

Efectele (ultimul punct din cele 5 chei ale practicii de Qigong); Efectele unei practici îndelungate susținute și îndrumate de Maestrul Lin Kai Ting:

Pot spune că am întors ceasul vieții cu 20 de ani, ca sănătate, vitalitate și motivație.

De ce?

Pentru că Qigongul este o învățătură ce crește și te sporește pe parcurs.

Vă îndemn să priviți cu seriozitate Qigongul și Școala QilinGong, învățăturile Maestrului Lin Kai Ting care ne ajută să devenim mai buni, mai armonioși și mai generoși.

Detalii de contact: rodicafulga@ymail.com, tel. 0755 969 633

 

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru