Trainer al Federaţiei Naţionale de Qigong din România, Asociaţia de Qigong Baia Mare “QilinGong” .

Întâlnirea mea cu qigongul şi Maestrul Lin Kai Ting a avut loc în anul 1998 . După aceasta dată, am participat la toate cursurile de iniţiere în qigong susţinute în Baia Mare de către Maestrul Lin Kai Ting, precum şi în Cluj, Oradea şi Bucureşti. De asemenea, am participat la 3 cursuri de avansaţi, la aproape toate taberele de qigong susţinute de Maestrul Şcolii noastre, începând cu anul 2000.

În calitate de trainer, am susţinut 3 microcursuri de iniţiere în qigong în Oradea, în anul 2002, în Satu Mare 2 microcursuri, în Bistriţa chiar în anul 2021, iar în Baia Mare sunt la al 10-lea microcurs de iniţiere în qigong , început chiar din 10 ianuare 2022.

De la primul curs cu Maestrul Lin Kai Ting din anul 1998, am avut efecte foarte bune privind reglarea minţii, respiraţiei şi a corpului, ca dovadă că am continuat aprofundarea qigongului. Motivaţia principală de a preda microcursuri de qigong este: când faci ceva bine pentru alţii, primeşti şi tu un qi bun la rândul tău şi asta o confirmă efectele obţinute de cursanţii mei.

Sunt membru fondator la constituirea Asociaţiei de Qigong Baia Mare „QilinGong”.

Sunt absolventă a Facultăţii de Construcţii şi a Facultăţii de Sociologie – Psihologie.

Detalii de contactrussilvia@yahoo.com, tel. 0721 373 616

 

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru