Universul mi-a dăruit ințierea în tainele qigongului cu Maestrul Lin Kai Ting, de îndată ce am împlinit 18 ani, în anul 1998… și am simțit că acesta a fost cel mai frumos cadou ce mi-l putea oferi de majorat! A fost ca și cum, atunci când părinții mei și-au terminat simbolic misiunea, am primit un învățător veritabil, care să mă călăuzească mai departe.

Mi-am dorit mereu să am o viziune de ansamblu asupra vieții și, fiind medic de profesie, consider că qigongul m-a ajutat tocmai să ințeleg dincolo de ceea ce știința poate să explice.

Ca formare, sunt medic în specialitatea medicină de urgență, dar, pentru că am fost pasionată mereu de o abordare holistică, am studiat și homeopatia, gemoterapia, remediile florale Bach și aromaterpia.

În anul 2000, am contribuit ca membru fondator la înființarea Asociației de Qigong Cluj și, în prezent, sunt președinta acestei asociații, ce e afiliată Federației Naționale de Qigong din România.

Am devenit trainer acreditat de qigong în anul 2003 și de atunci am susținut numeroase cursuri de qigong, săli de practică, diverse evenimente și excursii.

E o plăcere deosebită pentru mine să lucrez cu oamenii, să îi descopăr pe fiecare în adevărul său și să îi introduc în tainele qigongului, ghidându-i pe propria lor cale spre autodescoperire și creștere.

Detalii de contact: oa_na_b@yahoo.com, tel. 0744 916 401