Mulţi ani de practică perseverentă a artelor marţiale au devenit fundamentul pe care, în anul 2000, am început practica de qigong. După o perioadă de practică am devenit trainer, grad Jiao Lian 2 Ji, acreditat de Federaţia Naţională de Qigong din România, începând cu anul 2005.

Cred în modul de viaţă qigong. Experienţa mi-a arătat că viaţa unui om, calitatea vieţii sale, se îmbunătăţesc firesc prin practica de qigong – cu seriozitate, perseverenţă şi dorinţa autentică de transformare. Se îmbunătăţeşte starea de sănătate, starea interioară de bine, interacţiunea cu ceilalţi oameni şi înţelegerea care să permită abilitatea de a-ţi transforma viaţa. Se descoperă înţelepciunea, cea de dincolo de noi.

Ca trainer de qigong, cred că munca purtată cu mine însumi este cea mai grea, dar şi cea mai frumoasă dintre experienţe. Cred că, încrederea, intensitatea şi perseverenţa propriei practici de qigong, au dus la o înţelegere mai profundă şi mi-au permis, în acest fel, să împărtăşesc celorlalţi frumuseţea artei qigong.

Mi-am însuşit, pas cu pas, învăţăturile Maestrului Lin Kai Ting, participând la toate cursurile domniei sale. Am predat, la rândul meu, numeroase cursuri şi am susţinut formarea colegilor traineri de-a lungul anilor.

Dorinţa mea este de a împărtăşi mai departe, în limitele cunoaşterii la care am ajuns, la cât mai mulţi oameni, profunzimile practicilor Şcolii QilinGong şi a le descoperi împreună cu ceilalţi.

Detalii de contact: galati@qilingong.com