Ioana Ionescu

 

Întâlnirea mea cu Qilingongul a avut loc în urmă cu 15 ani, în 2007. Am fost uimită și fascinată la acel moment de frumusețea interioară ( blândețe, calm, echilibru, amabilitate, un comportament foarte cald și prietenos ) pe care o emanau practicanții cu experiență întâlniți atunci. De asemenea, aspectul lor exterior ( postură, atitudine, mers ) era armonios și foarte plăcut.

Factorul determinant care m-a convins cât sunt de norocoasă făcând parte din această școală de Qigong a fost însă interacțiunea cu Maestrul Lin Kai Ting, un adevărat model, care susține întru totul în viața de zi cu zi toată înțelepciunea pe care ne-o împărtășește cu atâta generozitate.

De asemenea, inclusiv informațiile accesate în cadrul școlilor absolvite de-a lungul timpului ( Stomatologie și Psihologie ) mi-au confirmat, deși nu mai era necesar, valoarea neprețuită a învățăturilor primite de la Maestrul Lin Kai Ting.

Cred că toți suntem aici, pe această planetă , pentru a înțelege lucruri , pentru a evolua. Și mai cred că oamenii sunt aici , pe pământ pentru a-și face viața mai frumoasă unii altora, pentru a se susține reciproc în evoluția personală, care de fapt conduce la evoluția noastră, a tuturor.

Astfel, modelul personal al Maestrului Lin Kai Ting , frumusețea interioară și exterioară a oamenilor întâlniți în școala sa de Qilingong, convingerea mea că împreună suntem mai puternici în dorința noastră de bine , m-au făcut să fiu permanent recunoscătoare pentru șansa de a face parte din această școală . Aceste lucruri au făcut ca de-a lungul anilor să fac tot posibilul să particip la toate cursurile Maestrului, care chiar dacă aparent urmează aceeași structură, întotdeauna, dar întotdeauna, sunt altfel.

În timp, am vrut să îndrept cât mai mult din învățătura Maestrului Lin Kai Ting câtor mai mulți oameni , pentru că se știe, înțelepciunea este calea către adevărata fericire.

La fel ca și colegii mei, în perioada ultimilor ani, datorită situației create de pandemie, am susținut atât cursuri on line, cât și întâlniri de discuții pe teme generale sau de spiritualitate, în scopul de a ne păstra aproape unii de alții, de a depăși cât mai bine această perioadă.

Ca și voi, iubesc viața și iubesc frumusețea vieții, cu tot ce implică asta – natură și natură umană.

Fie ca, împreună, să ne bucurăm de darurile Vieții și să descoperim cât mai mult din esența și menirea călătoriei noastre pe frumoasa planetă albastră.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru