Cornelia Balassan

 

Bun venit pe pagina mea de prezentare! Cu siguranță nu ai ajuns întâmplător aici!

Sunt unul dintre trainerii Școlii QilinGong, școală dezvoltată pe baza tehnicilor predate de Maestrul Internațional Lin Kai Ting.

Ca trainer am gradul Jiao Lian 2 Ji și sunt acreditată de FNQR, începând cu anul 2018.

Am început să practic qigong în 2002. Am participat la cursurile Maestrului Lin Kai Ting ori de câte ori am avut ocazia. Cu fiecare participare la curs am simțit cum potențialul meu energetic și percepția mea față de lumea înconjurătoare se schimbă. Am învățat de la dânsul și am experimentat lucruri frumoase, interesante, uneori de neînțeles la primul meu contact cu ele și toate acestea m-au dus la dezvoltarea mea din toate punctele de vedere: fizic, energetic, emoțional, spiritual.

M-a preocupat să aflu care este legătura între sănătatea fizică, emoții, creier, să înțeleg ce este energia corpului, energia înconjurătoare și cum putem să lucrăm cu ele ca să ne păstrăm sănătoși.
Pregătirea mea de bază este de inginer electronist însă dorința de a înțelege ființa umană mai profund m-a făcut să devin și absolventă a facultății de psihologie.

În 2006 am întrerupt practica qigong. În acel moment eram perfect sănătoasă, plină de energie și împlinită. Până în 2017 “am avut grijă” să pierd tot ce acumulasem până atunci. Am ajuns o persoană cu gonartroză la ambii genunchi, cu o alergie cumplită, supraponderală, permanent obosită, fără energie și chiar fără chef de viață. Atunci, ceva în mine m-a făcut să mă întreb “Când m-am simțit cel mai bine în trecut? Ce făceam atunci când m-am simțit bine?”. Așa mi-am adus aminte de qigong și în 2017 am reînceput practica. La început am făcut eforturi ca să pot practica. Atunci am realizat că lucrând serios, perseverent, cu voință și încredere după 3 luni de zile genunchii mei au devenit mai flexibili și peste încă 2 luni alergia s-a ameliorat atât de mult că nu mai era nevoie să iau medicamente. A fost momentul în care m-am hotărât să devin trainer.

Mi-am spus: “Dacă eu am reușit să-mi îmbunătățesc atât de mult starea de sănătate, atunci oricine lucrează serios poate! Qigong-ul trebuie promovat pentru a fi practicat de cât mai mulți oameni!”
Cu aceste gânduri eu mi-am propus să împărtășesc din cunoștințele mele, cu drag, oricui dorește să devină practicant de qigong.

Dacă vrei să fii sănătos, atunci trebuie să știi că qigong-ul este un stil de viață!

Dacă dorești schimbări în viața ta, să afli mai multe despre mine, despre qigong, să practici qigong împreuna cu mine contactează-mă! Putem practica împreună

• online pe Zoom,
• în parc, când ne permite vremea,
în grup sau individual.

Detalii de contact: colia_82000@yahoo.com, tel. 0727 900 087

 

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru