Letiția Buruiană

De ce qigong?

Maestrul Lin Kai Ting afirmă că qigongul provine din China, dar aparține lumii întregi. Astăzi, această străveche artă de a fi este răspândită în toată lumea și faptul a fost posibil nu datorită atracției pentru formele exotice sau unor noi trenduri în modă, ci pentru că tehnicile și specificul ei sunt ușor de însușit, rezultatele sunt rapid perceptibile, cu efecte durabile, iar esența învățăturii ce ne parvine își trage seva dintr-un filon universal al cunoașterii umane care se pierde în negura vremurilor.

Cui mă adresez?

Practic qigong din 2014, iar după un an și jumătate am devenit trainer autorizat. Am avut șansa ”șlefuirii” atât prin rigoarea unui centru cu tradiție din Galați, cât și datorită metodei speciale de predare a unui veritabil maestru, sosit din Țara Soarelui Apune.

Mă adresez atât celor care aleg să facă ”primul pas dintr-o călătorie de 1.000 de mile”, cât și celor care au avansat, precum și celor care au poposit la marginea unui drum ca să-și regăsească suflul pentru un nou început.

Ce pot să ofer?

Comunicare intuitivă, răbdare, optimism, abilități și cunoștințe rezultate din experiența mea de trainer și practicant al Școlii QilinGong. Sunt trainer de gradul 2 Ji, autorizat să predau patru programe de cursuri și să conduc practică de sală, în mediul fizic sau virtual. Nu în ultimul rând, experiența de viață și formarea continuă în domenii multiple mă ajută să-mi ajustez așteptările și cerințele în fața celor care doresc să le împărtășesc din cunoașterea dobândită. Bun venit!

Motto: ”Nu e nevoie să cauți adevărul; trebuie doar să-ți potolești părerile”. – Jianzhi Sengcan, ”Scriere despre inima încrezătoare”

Detalii de contact: letitiachara@gmail.com, facebook: https://www.facebook.com/Laetitia.Chara 

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru