Monica Onea

 

Monica Onea este numele meu și, oficial, sunt trainer de qigong al  Federației (FNQR) încă de la începuturi…

Momentul întâlnirii cu Maestrul, în 1994, a fost punctul de cotitură al vieții mele, în care dânsul a deschis poarta și apoi mi-a condus pașii pe tărâmul  de neimaginat al Qigong-ului.

De atunci  nu contenesc să mă bucur și să mă minunez,  să descopăr noi și noi valențe a ceea ce înseamnă Viață, să descopăr cine sunt cu adevărat, să fiu și să exprim Ființa de lumină, să văd miracolul vieții în fiecare om și în tot ce mă înconjoară….

Qigong?… nu este doar o tehnică! Este de fapt, un mod de a înțelege viața și a o trăi, un mod de a-ți conduce barca pe valurile ei, fără spaime, angoasă sau stres, un mod de a fi sănătos, plin de vigoare și bucurie.

De-acum am înțeles că sănătate înseamnă de fapt armonie – între toate organele interne și chiar între celulele corpului, că o familie sănătoasă înseamnă, de fapt, armonie în familie, o societate sănătoasă înseamnă armonie între oameni și totul se extinde, la armonie cu Natura, cu Pământul și cu întreg Universul.

Qigong este cheia și în același timp, o cale către Armonie. Am început să întrevăd ce înseamnă aceasta și să o caut! 

… așa cum spune și te învață Maestrul,   Cerul Pământul și Eu suntem UNUL…

Pentru mine, a fi trainer  al acestei școli – QilinGong – înseamnă a lua cu mine în această călătorie pe toți aceia care își doresc să înainteze pe tărâmul minunilor… pentru că Omul este Minunea Vieții.

… Și ca să poți păși pe acest drum, este bine să îți începi călătoria cu un zâmbet, venit din adâncul sufletului tău de copil… să îl re-descoperi.

Te invit și te aștept cu drag să mergem împreună!

Detalii de contact: office@qilingong.com, 0769 055 990

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru