Paula Acsinte

Buna tuturor!

L-am întrebat pe Maestrul Lin Kai Ting de multe ori în ultimii 13 ani cum poți să explici unei persoane care nu a avut contact cu Qigong-ul deloc, ce reprezintă, de fapt, Qigong-ul, iar răspunsul dânsului a fost constant același: “Qigong-ul reprezintă un mod de viață”.

Acest “mod de viață” numit Qigong se practică de mai bine de 5000 de ani, inițial în China, ulterior în toata lumea, iar Maestrul Lin Kai Ting a sintetizat esența, ce este mai bun, din toate stilurile de Qigong care s-au dezvoltat de-a lungul timpului.

Am experimentat și cred cu tărie ca Qigong-ul este un mod de a trăi viața ușor și frumos, de a-ți găsi și regăsi echilibrul, seninatatea și entuziasmul.

Pentru mine, Qigong-ul semnifică acel taler al balanței vieții, care echilibrează în mod constant mecanismul complex al vieții de familie, profesionale, sociale și spirituale.

Doar practicând cu perseverență tehnicile de Qigong și urmând învataturile Maestrului, am ajuns, ușor, ușor, să înteleg de ce Maestrul spune că “Qigong-ul reprezintă un mod de viață”.

Vă invit să pășim împreuna pe frumosul drum al Qigong-ului și să descoperim de ce “Qigong-ul reprezintă un mod de viață”.

Detalii de contact: paula@legalservices.ro, tel. 0723 317 631

 

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru