Salutare, Om frumos!

Numele meu este Monica Cosma și am aflat despre Qigong în anul 2010 de la o colegă dragă de birou care practica tehnicile acestei arte. Abia dupa 3 ani a sosit momentul să mă alătur și eu (din nevoia de a căuta soluții pentru provocările acelei perioade) astfel, am participat la cursurile trainerilor, iar mai apoi la cele ale Maestrului Lin Kai Thing, precum și la aproape toate taberele susținute de dansul atât în țară cât și în afara ei. Cu fiecare curs pe care îl parcurgeam, descopeream noi valențe, prioritățile și valorile mi se schimbau și totul începea să prindă sens și să capete claritate. Am înțeles că Qigong-ul nu este numai pentru trup, ci și pentru minte și suflet, este un mod de viață, arta de a trăi în armonie cu tine și cu tot Universul, în sănătate, bucurie și iubire.

De profesie sunt economist, dar de câțiva ani am hotărat să las în urmă această carieră și să adaug un plus de culoare, creativitate și frumos vieții mele, astfel, am dat naștere unui atelier de artă florală, unde zilnic împletesc povești cu Flori de Vis.
Începând cu acest an am devenit trainer acreditat al Federației Naționale de Qigong din România și țelul meu este acela de a împărtăși cu tine cât mai multe lucruri, tehnici și principii ale Qigong-ului învățate de la un maestru veritabil.

Dacă îți dorești și tu să îți cultivi viața, să aduci un plus de sănatate, energie, înțelepciune și armonie, te aștept cu drag să ne cunoaștem și să practicăm împreună.

Detalii de contact : doidavide@yahoo.com; tel :0722.437.131

 

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru