Carmen Nistor

 

Carmen este o persoană calmă, echilibrată, mereu cu zâmbetul pe buze, ambițioasă, energică, perseverentă, dornică să ajute. Bunavoința, răbdarea, mintea deschisă și capacitatea de a înțelege oamenii cu care lucrează au adus roade bune de fiecare dată.

Ea este ingineră, absolventă a Facultății de Mecanică Fină din cadrul Universității Politehnice București, având studii postuniversitare în Evaluarea Riscurilor și Management Financiar. În prezent, ocupă postul de Manager în domeniul Calitate, Mediu și Securitate ocupațională la o firmă românească de renume.

Încă din copilărie avea încredere în forțele proprii și credință în potențialul dat de capacitățile speciale, fapt care o ajuta să câștige întreceri, la joacă, cu copii mult mai mari.

Carmen practică qigong din anul 2010, de când a participat la primul curs de inițiere cu Maestrul Lin Kai Ting. De atunci, dragostea pentru arta cultivării vieții a crescut constant, participând, rând pe rând, la toate cursurile organizate de Școala QilinGong .
A devenit trainer 2Ji în anul 2018- un pas firesc venit din dorința de a evolua, de a învața și a practica virtuțile, precum și de a da mai departe învățăturile primite.

Carmen susține cursuri și conduce practică la sală online pe platforma Zoom, atât în grupuri, cât și individual, la cerere.

Își dorește să folosească învățăturile Școlii QilinGong pentru a implementa la locurile de muncă, în pauzele de la serviciu, câteva exerciții de qigong care să-i ajute pe oameni să își îmbunătățească starea de sănătate fizică, emoțională și mentală, precum și perspectiva asupra vieții. Pe rețelele sociale postează frecvent articole cu subiecte legate de qigong și, de curând, a scris un articol pentru popularizarea acestei practici în revista ”HSE-Ghidul profesioniștilor de mediu, securitate și sănătate în muncă”, cu titlul ”Starea de bine prin qigong”.

Detalii de contact: carmengradinaru@yahoo.com, tel. 0723 578 580

 

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru