QilinGong – înțelepciunea străveche pentru lumea de azi

 

QilinGong este stilul de qigong fondat de Maestrul Internațional Lin Kai Ting.

Acest stil combină tehnici şi metode tradiţionale, sistematizate pentru a se potrivi cu modul de viaţă al omului modern. QilinGong reprezintă o chintesență de metode și tehnici care provin din filoanele de qigong budist, taoist, confucianist, al artelor marțiale chinezești și al medicinii tradiționale chineze.

Denumirea stilului QilinGong provine de la:

Qilin – animal magic din mitologia chineză, şi

Gong – măiestrie.

Qilin-ul este reprezentat ca având cap de dragon, coarne de căprior, corp de tigru, copite de taur, coadă de leu şi trupul acoperit cu solzi, fiind un simbol al înţelepciunii, seninătăţii şi prosperităţii.

QilinGong este un stil adaptat epocii actuale și omului modern implicat în activități multiple. Nefiind necesară retragerea din societate, se poate practica în lume și în sânul familiei, obținând sănătate, armonie și pace interioară, atât de necesare în ziua de azi.

O altă particularitate a Școlii QilinGong este aceea că anumite tehnici pot fi practicate concomitent cu activităţile cotidiene, de rutină, cum ar fi mersul pe jos, alergatul, statul în picioare, statul pe scaun sau chiar în timpul somnului.

QilinGong este un stil de qigong ce poate fi practicat 24 de ore din 24, cultivându-ne astfel viața în fiecare clipă.

Tehnicile ce fac parte din acest stil sunt foarte avansate, de un înalt nivel, permițând avansarea rapidă în practică.

Mai presus însă de orice tehnică, QilinGong este un mod de viaţă bazat pe principii şi valori universale ale umanităţii: moralitate, respect pentru viaţă, dragoste şi compasiune pentru semeni.

Află mai multe despre Tehnicile QilinGong.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru