Condiții de participare la activitățile Școlii QilinGong

 

Activități online (cursuri, săli de practică)

  • Pentru a participa trebuie să ai un cont QilinGong – crează cont.
  • Acord GDPR – îl poți descărca (download aici) și îl poți trimite semnat (scan sau poză după original) trainerului sau organizatorului activității respective.
  • La sala de practică poți participa dacă ți-ai însușit deja în cadrul cursurilor anterioare tehnicile qigong respective (întreabă trainerul sau organizatorul dacă ai neclarități).

La unele cursuri de nivel mai avansat nu te vei putea inscrie decat după ce ai finalizat alte cursuri (dacă site-ul nu îți permite înscrierea, verifică condițiile de participare la cursul dorit sau întreabă trainerul sau organizatorul pentru a lămuri acest aspect).

Activități cu prezență fizică (cursuri, săli de practică)

Suplimentar față de condițiile cerute pentru activitățile online, la cele cu prezență fizică trebuie să pui la dispoziție trainerului/organizatorului următoarele documente, în original:

  • Declarație pe proprie răspundere, sub semnătură – download aici
  • Adeverință medicală, cu parafa și semnătura medicului de familie – download aici

Valabilitatea acestor 2 documente este de 6 luni de la data emiterii. Pentru anumite activități punctuale, e posibil ca acest termen de valabilitate să fie redus sau prelungit. Acest aspect va fi comunicat de către organizatorul activității respective.

De asemenea, e posibil ca anumite activități să necesite condiții suplimentare de participare. Acestea vor fi specificate în anunțul respectivei activități.

Pentru cursurile susținute de către Maestrul Lin Kai Ting, documentele semnate se trimit la register@qilingong.com.

Condiții de sănătate necesare pentru participarea la activitățile QilinGong

Pot participa persoanele ce sunt capabile să efectueze efort fizic de intensitate medie.

Există afecțiuni/condiții de sănătate pentru care participarea la activitățile QilinGong nu este indicată și drept urmare cei ce suferă de următoarele afecțiuni nu pot participa:

  • psihoze
  • afecţiuni grave în stadiu avansat (cancer, insuficienţă renală, insuficienţă hepatică)
  • boli contagioase
  • afecţiuni cardiace severe (insuficienţă cardiacă şi respiratorie, infarct miocardic, stenoze arteriale sau valvulare, cei cu stimulatoare cardiace, proteze valvulare, valve implantate etc)
  • femeile însărcinate după luna a 4-a de sarcină

Condiții de renunțare

Anularea înscrierii se va face online din contul tău QilinGong.

În cazul renunțării la curs, înainte de începerea acestuia, se va rambursa suma achitată minus 20 RON reprezentând comisioanele bancare + alte cheltuieli).

După începerea cursului nu mai este posibilă anularea înscrierii.

Celor ce au achitat contravaloarea cursului fără a îndeplini însă condițiile de participare, li se vor returna banii în același mod în care au fost încasați, mai puțin comisioanele bancare.

Dacă întâmpinați dificultăți contactați F.N.Q.R. la register@qilingong.com0769 055 995 – Melania Țiulete, luni-vineri, între orele 10:00-19:00.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru