Ce spun practicanții

 

 

 

Câteva gânduri pentru Maestrul Lin Kai Ting
Pentru mine întâlnirea cu Maestrul și prima meditaţie de la cursul de iniţiere din decembrie 2006 sunt cele mai memorabile momente din existența mea de până acum!
Toată viața mea s-a schimbat de atunci, deși, în fapt, nu s-a schimbat nimic – am același soț, același job, același copil, familie etc.
Nu am cuvinte pentru mulţumiri și nici nu cred că l-aș putea răsplăti cumva în viața asta, poate, încercând din toate puterile mele să-i urmez învățătura (de la nivelul meu, desigur) și să practic qigong în fiecare zi, ceea ce până azi am reușit.
Aceasta este Şcoala Maestrului Lin Kai Ting, școală în care cresc Oameni!
Mulțumim Maestre!

Rodica Iancu
  51 de ani, economist

 

Îmi aduc aminte că, în aprilie (2019), când toată lumea era îngrozită de ce se întâmpla și nimeni nu știa nimic, eu mă simțeam bine pentru că în fiecare zi făceam o oră jumătate-două de qigong și simțeam pe corpul meu că sunt foarte bine, simțeam pe mintea mea că sunt foarte bine și, de fiecare dată când mă întâlneam cu Monica online sau cu ceilalți traineri  care făceau chestia asta, era o bucurie și o încântare. Aproape că eram ”anormal” în lumea aia – când toată lumea era îngrozită – că eu eram vesel. Acum, în calitate coach, mă bucur să am această cunoaștere și pe oameni – dacă se potrivește pentru ei – îi trimit cu mare drag la qigong, ca să simtă pe pielea lor ce beneficii atât fizice, cât și psihice sunt acolo și ce bucurie! Că, mai mult decât beneficii și toate astea care sună așa… whatever… băi, te bucuri! Cu qigongul și cu oamenii de la qigong este absolut o încântare și o bucurie să fii!

Josef Kalleder
38 de ani, coach

 

Cunoscându-l pe Maestrul Lin Kai Ting
Întâlnirea mea cu Maestrul, atunci cand aveam 18 ani, a fost unul din acele evenimente din viața unui om despre care pot spune că era menit să se întâmple.
Am simțit că Universul mi-a făcut un cadou foarte prețios de majorat, un învățător care să mă îndrume în a-mi ghida viața după principii sănătoase și să mă inițieze în drumul meu către cunoașterea, pas cu pas, a adevăratei fericiri.
Mulțumesc din suflet, Master Lin Kai Ting, că ne împărtășiți din înțelepciunea și cunoașterea dumneavoastră!

Oana Branga
41 de ani, medic urgență

 

În urma participării la cursurile Maestrului Lin Kai Ting, mi-au dispărut pietrele de la rinichi, mi s-a reglat tensiunea arterială și, datorită practicii, mi s-a îmbunătățit în general starea de sănătate. Am învățat foarte multe lucruri noi despre procesele naturale de vindecare, despre medicina tradițională chineză, metode de meditație, de post, pe care le folosesc și astăzi, încercând să mențin stilul de viață armonios al qigongului.

Imola Miko
37 de ani, nutriționistă

 

Chiar de la primul curs de inițiere în Qigong, la care am participat, Maestrul Lin Kai Ting ne-a dezvăluit capacitățile pe care le avem de a simți și vizualiza energia.
Prin practica qigong și prin meditație am reușit să-mi îmbunătățesc viața și sănătatea. Qigongul m-a adus, de asemenea, în preajma unor persoane deosebite, traineri și colegi de practică.
Pentru toate acestea, îi sunt recunoscătoare Maestrului și îi doresc viață lungă și fericită pentru a transmite în continuare valoroasele sale învățături.

Rodica Drăgan
48 de ani, inginer

 

Viața trăită în viteză te dezechilibrează, te consumă.
Într-un astfel de moment, s-a produs întâlnirea mea cu Maestrul LIN KAI TING și cu Școala QilinGong. Experiența mea QilinGong este una personală și totodată colectivă (grație meditațiilor), dificil de descris în cuvinte, specială, subtilă, tulburătoare.
Incetul cu încetul, totul s-a articulat, a capătat sens și am fost cucerită de simplitatea și eficacitatea acestei tehnici și filosofii de viață: Cerul, Pământul si Noi suntem UNUL!

Diana Coman
50 de ani, consilier juridic

 

Practica „în lume” înseamnă să practici qigong rămânând ancorat în realitatea zilnică, să-ți asumi responsabilități și, în acelaşi timp, să fii în armonie cu tine și cu lumea din jur.
Îi sunt recunoscătoare Maestrului pentru că a acceptat, în urma stagiului și examenului susținut, să devin trainer al Școlii QilinGong, acordându-mi astfel șansa de a înțelege mai bine principiile sale esențiale.

Margareta Petruţ

 

Întâlnirea mea cu Master Lin Kai Ting a avut loc în 2007, după o căutare intensă şi îndelungă a unei căi spirituale veritabile.
Prin qigong mi s-a arătat o cale pe care pașind, dezvoltarea corporală şi spirituală devine fără limite. Prin această metodă minunată am învățat mai mult despre tainele universului și ale corpului uman decât prin orice altă metodă.
Sunt profund recunoscătoare pentru întâlnirea cu Maestrul Lin Kai Ting și învățăturile sale sunt printre cele mai valoroase comori din viața mea.

Z.I.P.
45 ani, psiholog

 

Tehnicile, metodele, adică practica de qigong a Maestrului Lin Kai Ting ajută și susține refacerea legăturii dintre minte și inimă.
Efectele pe termen mediu și lung pe care le obținem prin practicarea qigongului, stilul QilinGong, sunt recâștigarea păcii, echilibrului și armoniei interioare prin creșterea lucidității, a stabilității psiho-emoționale, a sănătății corpului fizic, mental si emoțional.
Cu drag și iubire!

 Aurel Mircea NIȚĂ
Conferențiar Universitar Doctor

 

Participând de mai mulți ani la activitățile organizate de Școala QilinGong, am avut șansa extraordinară de a crește spiritual și de a deveni mai puternică, prin învățăturile pline de înțelepciune și energia tămăduitoare ale unui mare maestru iluminat. Acesta este Maestrul Lin Kai Ting, care știe să transforme imposibilul în posibil, dăruindu-ne din izvorul său de lumină, hrană pentru minte, suflet și corp.
Pot să mai spun că, într-un moment foarte greu pentru mine, am simțit că, prin ajutorul Maestrului, mi-am primit viața înapoi.

Cu iubire și recunoștință, L.M.
60 de ani, psiholog

 

Rar am simțit o energie atât de curată și de pură să curgă spre mine.
Simplitatea, ușurința și bucuria cu care Maestrul Lin Kai Ting transmite învățătura QilinGong sunt, în mod evident, venite din sufletul de copil, păstrat pur.
Maestrul m-a învățat noi limite pe care le am de atins!

Ingrid Petrescu
57 de ani, statistician principal medical

 

Am participat cu emoție la cursul din decembrie 2021 cu Maestrul.
1. Uitasem de respirație. Am învățat să respir și asta mi-a adus bucurie.
2. Am învățat să fiu prezentă.
3. Mi-am ales, așa cum a recomandat Maestrul, să fac zilnic exerciții.
Recunoscătoare!

Corina Popa
69 de ani, avocat / pensionară

 

În anul 2014, în urma efectuării unui RMN, am fost diagnosticată cu trei leziuni osoase, două pe femurul drept și una pe femurul stâng. Cu vreo două luni înainte începusem să practic qigong, la recomandarea unei colege de liceu, iar după ce am auzit diagnosticul gândul meu salvator s-a îndreptat către qigong. Am practicat la sală, dar și acasă, din ce în ce mai des. Apoi, am participat la un curs al Maestrului Lin Kai Ting. Dupa 6 luni de practică intensivă, situația s-a îmbunătățit simțitor. Am făcut scintigrafia osoasă și concluzia a fost următoarea: “aspect scientigrafic fără anomalii sugestive pentru osteom osteoid femural bilateral”.
Mulțumire și recunoștință, Maestre!

Roxana Radu
54 de ani, economist

 

Eu sunt practicantă veche, sunt în Şcoala Maestrului Lin Kai Ting de prin 2004. Multe aș avea de spus și de povestit.
Împreună cu soțul meu practicăm zilnic de doi ani de zile, conștiincioși, cele 2000 de balansări – Shuai Shou. Doar acest exercițiu a acceptat sotul meu să-l practice, dar eu m-am bucurat și l-am încurajat și el are perioade în care practică 2000 de repetări dimineața și 2000 seara. Noi am avut covid anul trecut în noiembrie. Deși eram lipsiți de putere, ne-am ambiționat să practicăm. Şi cred cu tărie că dacă am trecut cu bine prin boala e pentru că am practicat tehnicile pe care ni le-a dăruit Maestrul. Iar soțul meu a fost primul care a observat că după ce practică poate respira mai bine. Amândoi îi suntem foarte recunoscători Maestrului.

Ana Andone
52 de ani, profesoara de istorie

 

În cei peste 25 ani de când sunt în Şcoala Maestrului Lin Kai Ting am sufletul plin de recunoștință și respect. După fiecare curs am fost un om mai bun fizic, mental, spiritual. Primești o stare de bine, energie, sănătate, pace, iubire ce nu poate fi redată în cuvinte, pe care o simt eu și cei din jurul meu (familie, prieteni, colegi). Îți îmbunătățește viața, relația ta cu cei din jur.
Suntem foarte recunoscători Maestrului și echipei.

Camelia Iordachi
58 de ani, inginer chimist

 

Am avut onoarea să ajung să cunosc oameni minunați în cadrul Federației Naționale de Qigong din România, alături de Maestrul Lin Kai Ting și să practic aceste tehnici speciale care mi-au îmbunătățit sănătatea în momente dificile din viața mea.
Respect și recunoștință din tot sufletul! Vă mulțumesc!

Mona Barbu
București
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru