Jocurile Anuale QilinGong sunt primul festival destinat exclusiv qigongului din Romania.

Cu o prima editie care se desfasoara la Baia Mare, intre 7-9 octombrie 2022, acest eveniment inglobeaza o serie intreaga de manifestari menite sa promoveze qigongul in randul publicului larg.

Cu totii cunoastem valoarea acestei metode si ne dorim ca ea sa ajunga la cat mai multi oameni.

De aceea, Jocurile au fost gandite ca un festival itinerant care va calatori in noi si noi orase din tara in fiecare an.

Acest festival este, de asemenea, o oportunitate sa ne intalnim si sa mentinem legaturile din frumoasa comunitate a Prietenilor QilinGong, pentru ca, nu-i asa, multi dintre noi avem o adevarata familie aici, in Scoala noastra, alaturi de Maestru.

Ce se intampla in cadrul Jocurilor Anuale QilinGong (7-9 octombrie 2022):

  • Conferinte
  • Ore deschise
  • Demonstratii
  • Intreceri

Toate detaliile evenimentului le gasiti pe site-ul dedicat: qilingonggames.com. Va invitam sa intrati pe site si sa aflati mai multe, credeti-ne pe cuvant, merita vizita !

Cum puteti participa si de la distanta

Conferinta de deschidere de vineri, 7 octombrie 2022, ora 18:00 va fi transmisa live pe Facebook. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati like paginii QilinGong Games si in ziua respectiva, la ora 18:00 sa accesati pagina noastra pentru a urmari discursurile, care vor fi foarte interesante.

De asemenea, daca vreti sa ne sustineti cu gandurile voastre bune si sa ne urmariti in cadrul Demonstratiei si Orei deschise de sambata, 8 octombrie 2022, ora 17:00, la fel, va fi transmisa live pe Facebook.

Sa inceapa Jocurile!

Echipa Jocurilor QilinGong

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru