Cultivă-ţi viaţa neîncetat – învăţături ale Maestrului de Qigong Lin Kai Ting

Cei care se apropie pentru prima oară de Qigong şi ar dori să înţeleagă ce le poate oferi, vor descoperi că acesta este o cale de a-şi îmbunătăţi viaţa şi constă din principii, metode şi exerciţii accesibile tuturor celor interesaţi. Practicate corect şi constant, acestea îi pot ajuta să-şi păstreze sau să-şi recapete sănătatea. Metodele Şcolii Maestrului Lin Kai Ting, Şcoala QilinGong, sunt adaptate nevoilor omului modern, confruntat cu un nivel de stress tot mai ridicat şi cu afecţiuni cărora, adesea, ştiinţa medicală nu le face faţă.

Qigong este şi o modalitate de a ne dezvolta organismul cu capacităţile sale deosebite. Acest lucru este însă posibil doar făcând primul pas, acela de a ne păstra sau regăsi sănătatea. Ca fiinţe umane, suntem interesaţi să ne construim o viaţă lungă şi fericită iar prin Qigong învăţăm că longevitatea este un rezultat al cultivării vieţii, al reîncărcării permanente cu energie pură din univers.

Prin cele opt capitole ale cărţii, suntem îndrumaţi să ne dezvoltăm înţelegerea privind Qigong şi beneficiile sale. Fiecare capitol este centrat pe aspecte relevante precum principiile acestei arte şi ştiinţe a vieţii, caracteristicile Şcolii QilinGong, cum putem face practica Qigong parte a vieţii noastre zilnice, diverse aplicaţii, pentru indivizi şi societate, ale principiilor filosofiei chineze, rolul minţii şi al emoţiilor în menţinerea sau recâştigarea sănătăţii, importanţa considerării fiinţei umane ca un întreg şi al impactului moralităţii asupra fiecărui domeniu al existenţei umane.

Învăţăturile Maestrului Lin Kai Ting, cuprinse în acest volum, au fost transmise în tradiţia adevăraţilor maeştri, nu numai prin cuvinte ci şi prin emisie de Qi, participanţilor la cursurile şi la taberele de Qigong, organizate de-a lungul anilor în ţară şi străinătate. Este o informaţie care vine, către fiecare din noi, din câmpul de Qi pe care îl emite Maestrul Lin şi care creează armonie, echilibru şi sănătate.

Cultivă-ţi viaţa tot timpul este mai mult decât un îndemn; aceste cuvinte cuprind esenţa însăşi a unui mod de a trăi. E necesar să nu uităm nici un moment că viaţa şi practica Qigong nu sunt două lucruri separate, diferite. Tot ceea ce facem trebuie privit ca o meditaţie, ca o practică.

Vă invităm să citiţi cartea, să vă bucuraţi de toate comorile pe care Maestrul Lin Kai Ting ni le oferă în ea şi să luaţi decizia importantă de a-i urma învăţăturile, practicând în lume, făcând-o mai bună şi mai armonioasă.

Cartea poate fi comandată aici.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru